Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

Open calls

Op deze pagina vind je een overzicht van kunstopdrachten, stipendia, werkperiodes en kunstmanifestaties in Groningen en de rest van de wereld.

Open call — residentieprogramma Ploughing Digital Landscapes — WILLOW Online Art Space

WILLOW Online Art Space lanceert haar nieuwe residentieprogramma Ploughing Digital Landscapes in september-oktober 2025. We nodigen twee kunstenaars (of een kunstenaarsduo) uit om een online interactieve artistieke ervaring te ontwikkelen waarin ze alternatieve manieren van zijn en verbinden met de meer-dan-mens wereld onderzoeken.

Wat als we (opnieuw) zouden kunnen leren leven met meer dan menselijke wezens door spel en digitale interactie? Wat als de online ruimte het theater zou worden voor alternatieve manieren van omgang met de levende wereld? Relaties die gebaseerd zijn op wederkerigheid, wederzijds leren en respect? Wat als het doel niet was om te behouden maar om opnieuw te verwilderen?

Wat je kunt verwachten:

  • 👂 Lezingen van experts over onderwerpen als de ecologische impact van het digitale, en inheemse en eco-/techno-feministische theorie.
  • 🏡 Een week verblijf op Ecodorp Land van Aine (Ter Apel): deelnemen aan het gemeenschapsleven, leren over permacultuur, tijd en ruimte om te werken, schrijven, reflecteren en onderzoeken. Avondeten en accommodatie zijn inbegrepen.
  • 🎨 Twee weken werken in de WERC studio (Groningen): drie werksessies, expertise en vaardigheden in verschillende digitale kunstvormen, toegang tot de studio en apparatuur, begeleiding bij prototypen en maken.
  • 🧑‍💻 Begeleiding en ondersteuning van WILLOWs 3D ontwikkelaar bij de creatie en de implementatie van de digitale werken op de online tentoonstellingsruimte.
  • 🌐 Presentatie van nieuw werk in de virtuele kunsttentoonstelling Ploughing Digital Landscapes aan het einde van de residentie.
  • 📙 Mogelijkheid tot publicatie van onderzoek dat tijdens het proces is ontwikkeld op de website van WILLOW
  • 💰 Verwacht kunstenaarshonorarium van € 1.645 (excl. btw)*. Reiskosten worden vergoed.

Voor wie is het?

Er is plaats voor twee kunstenaars, waarbij samenwerking mogelijk is

We nodigen kunstenaars uit die:

  • In Nederland gevestigd zijn
  • Aan het begin van hun carrière staan: recentelijk zijn afgestudeerd van een relevante BA of MA (of zelfs nog studerend), OF minimaal 2 jaar ervaring hebben als kunstenaar (zonder opleiding).
  • Geïnteresseerd zijn in onderzoek van de raakvlakken tussen (digitale) technologie en ecologie.
  • Affiniteit en ervaring hebben met digitale media, bij voorkeur in 3D-programma’s zoals Blender.
  • Beschikken over vaardigheden in 3D animatie
  • Geïnteresseerd zijn in Unity (waar de virtuele tentoonstellingsruimte op gebouwd is). Kennis van Unity is een pre maar geen vereiste. (Ervaring met andere programma’s voor het maken van video’s en audiovisuele installaties is een pre)

Structuur en planning

Verblijfsperiode: 22 september-24 oktober 

  • Week 1 (2 sessies op 22 en 26 sept) – Preparing the soil: kick-off-sessie (Groningen), gastcollege, opzetten van het onderzoek, Q&A sessie (Groningen/online).
  • Week 2 (1 week: 29 sept-3 okt) – Planting the seeds: Verblijf op regeneratief ecodorp Land van Aine (Ter Apel)
  • Week 3-4 (3 sessies op 8, 13, 17 okt + 2 weken toegang tot studio 8-17 okt) – Growing: werken in WERC studio (Groningen), experimenteren, maken.
  • Week 5 (2 sessies tussen 20 en 24 okt) – Prepare for harvest: werken aan interactie en het klaarmaken van de werken voor implementatie in de 3D tentoonstellingsruimte.

🗓️ Virtuele tentoonstellingsperiode: 1 t/m 28 november

Harvest: het tonen van de werken die tijdens de residentie zijn ontwikkeld en het publiceren van het proces als onderzoek op de website.

Aanmelden kan tot en met 29 april 2025

ℹ️🧑‍💻 Meer informatie en aanmelden 👉 Willow Online Art Space — What’s on Plouging Digital Landscape

Open call — groepstentoonstelling 23 t/m 29 mei — RESO (Groningen)

Basak Eylül Çakmak en Zsófi Rónai, twee internationale studenten aan de RUG die nu de Conservatorenopleiding van de Master Kunstgeschiedenis volgen, studeren binnenkort af, maar gaan vlak daarvoor nog iets bijzonders doen:

💬 “We wilden iets betekenisvols achterlaten voordat we onze studie in juni afronden, en zo ontstond het idee voor de groepstentoonstelling Lost in Translation/Embracing the Untranslatable; om onze multiculturele samenleving te vieren en universele leesbaarheid te tarten.”

🔎 Voor deze expositie zijn ze nu op zoek naar kunstenaars; dit is de tekst van hun open call:

“Tussen de ene taal en de andere blijft er altijd iets achter. Een gevoel, een ademhaling, een aarzeling. Een woord dat er bijna was. Embracing the Untranslatable: Lost in Translation is een ruimte voor wat erdoorheen glipt – wat helderheid weerstaat, tegenstrijdigheid omarmt en overleeft in gebaren, stilte of hartslag. Het is een uitnodiging om te verblijven in het onopgeloste, het half uitgesprokene te eren en het onuitsprekelijke uit te drukken – niet ondanks de beperkingen van de taal, maar juist vanwege die beperkingen.

Als je kunst in stilte blijft hangen;
Als het spreekt in gebaren, fragmenten of pauzes;
Als het vertaling weerstaat of gedijt in miscommunicatie;
Als het vraagt
​​om gevoeld te worden in plaats van volledig begrepen;
We horen graag van je!

We verwelkomen inzendingen voor beeldende kunst, installatie, geluid, film, performance en interactieve media.”

🧑‍💻 Om je werk in te dienen, kun je mailen naar:

📧 Basak Eylül Çakmak: basakeylulcakmak@gmail.com
📧 Zsófi Rónai: ronai.zsofi06@gmail.com

Met het volgende:

  • 📝 Een korte beschrijving en de titel van je kunstwerk
  • 📐 Afmetingen kunstwerk
  • 📸 Foto’s of videolinks
  • 🌐 Je kunstenaarsbiografie of website

Deadline van deze open call: vrijdag 25 april

🧠 Goed om te weten:

  • 💰 Het project wordt georganiseerd door studenten en volledig gefinancierd door Basak en Zsófi, waardoor er helaas geen speelruimte is voor een kunstenaarsvergoeding.
  • 🗓️ De expositie zal plaatsvinden van 23 t/m 29 mei in RESO (Ulgersmaweg 47 / Groningen).
  • 🌐 NB: Deze open call vind je online alleen terug op de website van Kunstpunt. Kunstpunt organiseert deze open call niet. Wil je meer informatie? Mail dan naar Basak of Zsófi.

Open call — ‘pilot’ van het resort: voor startende & autodidacte kunstenaars (voorheen: ‘midseason’) — Groningen / Den Haag / Amsterdam / Antwerpen / Brussel

Het resort lanceert: pilot (voorheen: midseason). Het is een praktisch leertraject voor startende kunstenaars, recent afgestudeerd (2022-2024) en autodidact (2021+). Het programma biedt tools voor een zelfstandige kunstpraktijk door middel van workshops, excursies en bijeenkomsten. Gedurende het programma doe je hands-on ervaring op in hoe je jezelf op je eigen voorwaarden positioneert en bewuster wordt van wie je bent als kunstenaar. Je ontwikkelt je professionele positie, breidt je netwerk uit en leert jezelf te presenteren. Het programma eindigt met een site-specific projectweek waarin je onderzoekt hoe en waar je werk in een (semi-)publieke ruimte getoond kan worden.

Goed om te weten:

💰 Deelname aan het programma is gratis en je krijgt een fee voor deelname aan de projectweek. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding.

🗓️📍 Dit zijn de data en locaties:

🔸24+25 mei (Groningen)
🔸30+31 mei (Den Haag+Amsterdam)
🔸12+13 juni (Groningen)
🔸19+20+21 juni (Antwerpen+Brussel)
🔸3 tot 11 juli (Groningen)

6️⃣ In totaal worden er zes kunstenaars geselecteerd, waarvan er drie gevestigd zijn in Groningen en drie buiten Groningen.

Deadline voor aanmelden: 14 april 2025, 23.59 uur

ℹ️ Voor meer informatie en aanmelden, ga naar 👉 Het resort ― pilotprogram-25

Heb je nog vragen? Mail dan naar Jorien Ketelaar, producent: jorien@hetresort.nl

🧑‍💻 Of neem op maandag 7 april van 15:00-16:00 uur deel aan de online Q&A, waarin je al je vragen kan stellen. Voertaal zal Engels zijn. Aanmelden voor deze Q&A kan via dit aanmeldformulier: online Q&A ❋ pilot program. De link voor de bijeenkomst ontvang je eerder op de dag zelf.

Open Call — expositie Ostfriesland Biennale — Ludgerikirche Norden (Ostfriesland / Duitsland)

Van 6 juni tot en met 7 september 2025 vindt de tweede editie van de Ostfriesland Biënnale vindt plaats. Ter gelegenheid hiervan wordt als aanvullend programma een tentoonstelling voor kunstenaars uit de regio georganiseerd. Kunstenaars kunnen zich nu aanmelden voor een groepstentoonstelling die van 7 juni t/m 3 augustus 2025 in de Ludgerikirche Norden te zien zal zijn. Net als de Ostfriesland Biënnale is het thema van de tentoonstelling “Landschap”.

De Open Call richt zich op alle professionele kunstenaars met een diploma van een kunstacademie of vergelijkbare universiteit die wonen en werken in Ostfriesland, de provincie Groningen en omliggende regio’s.

Je kunt je aanmelden met een pdf-document (max. 5 mb) met één à twee afbeeldingen van voltooide werken die je wilt inzenden voor de groepstentoonstelling. De werken moeten gaan over het thema “landschap” en behoren tot de genres schilderkunst, grafiek, fotografie of beeldhouwkunst. De aanvraag moet ook een korte beschrijving van het werk bevatten, precieze details van het werk (titel, techniek, afmetingen, jaar van creatie) en een korte beschrijving van je artistieke activiteiten (maximaal één DIN A4-pagina).

🧑‍💻 De documenten kun je sturen naar: kultur@ostfriesischelandschaft.de
Deadline van deze open call: vrijdag 25 april
🗓️ De werken worden voor 1 mei 2025 geselecteerd door een jury van deskundigen

ℹ️ Meer weten? 👉 Ostfriesland Biennale – German-Dutch contemporary art festival 

Artist in residence — EWE Stiftung Art Lab 2025 / Ostfriesland Biënnale 2025 — Gut Altenkamp (Emsland)

In het kader van de Ostfriesland Biënnale 2025 biedt de EWE Stichting getalenteerde kunstenaars een bijzondere kans: een verblijf in de inspirerende kunstenaarsresidentie Gut Altenkamp in het Emsland. Dit stipendium zet uitzonderlijke artistieke visies in de schijnwerpers en stimuleert kunst in landelijke gebieden.

🗓️ Het gaat om een periode van 4 weken vanaf een overeengekomen datum, tussen 1 juli en 30 september 2025;
💰 Het prijzengeld voor de beurs bedraagt ​​5.000 euro;
🧑‍💻 Een aanvraag kun je doen door te mailen naar  ewe-stiftung@ewe.de;
Deadline: woensdag 30 april

ℹ️ Voor alle info, ga naar 👉 EWE Stiftung Art Lab – Kunststipendium auf Gut Altenkamp – EWE | STIFTUNG Aktuelle News

Open Call — expositie Stop&Breathe — De Sedykster Kunstschuur (Tzummarum (Friesland))

In het dynamische landschap tussen Waddenzee en land, kwelders en klei, midden in het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee, ligt De Sedykster Kunstschuur. Een plek om je makerschap te versterken. De historie en de toekomst ervan nodigen uit tot onderzoek en experiment.

​De Sedykster Kunstschuur wil haar terrein openen voor een bijzondere buitenexpositie, en doet daarvoor nu een oproep aan kunstenaars, beeldmakers en installatiemakers om werk te laten zien dat een verbinding aangaat met het landschap. Ook in de schuur is ruimte voor kunst en beeld dat zich verhoudt tot het thema.

De expositie opent op zaterdag 12 juli en zondag 13 juli 2025 tijdens de Slikwerk Atelierroute en loopt door tot en met 17 augustus 2025. De Slikwerk Atelierroute is een goedbezochte kunstroute die ruim 25 kunstenaars en ateliers in het gebied rondom de Oudebildtdijk (Noordwest Friesland) met elkaar verbindt.​​​​​

Is deze Open Call iets voor jou?

  • Je bent een (interdisciplinair) kunstenaar, fotograaf, installatiemaker of conceptueel kunstenaar – autodidact of professioneel – en serieus bezig met je werk.
  • Je werk beweegt zich op het snijvlak van natuur en kunst en verhoudt zich tot zee, land en horizon.
  • Kunstenaars die samenwerken met een andere kunstenaar, beeldmaker of een niet-commerciële partij, worden ook van harte uitgenodigd.

Goed om te weten:

🗓️ Expositieperiode: 12 juli t/m 17 augustus 2025
💸 Kosten: € 25 als bijdrage in de kosten. Geen commissie op verkoop.
🧑‍💻 Meedoen aan deze open call kan door een korte motivatie, beeldmateriaal en een link naar je werk te mailen naar info@sedyksterkunstschuur.nl.
Deadline van deze open call: 13 april 2025

Wil je eerst de plek ervaren? Kom vrijblijvend langs:

   🗓️ Zondag 6 april | 13.00-16.30 uur
   📍 De Sedykster Kunstschuur | Sedyk 17 | 8851 RM Tzummarum

Of neem contact op voor een bezoek: info@sedyksterkunstschuur.nl of 06-14225446: Signal, sms, bel.

ℹ️ Voor alle informatie, ga naar 👉 Open Call Stop & Breathe | Sedyksterkunstschuur

Open Call — Kaalstaart 2025 — Amersfoort 🛥️ Zwolle 🛥️ Groningen 🛥️ Dokkum

De nieuwste editie van Kaalstaart, festival voor bètakunst, is in de maak. Dit varende festival vindt plaats in april en doet vier steden aan: Amersfoort, Zwolle, Groningen en Dokkum. Kunstenaars die willen deelnemen kunnen zich nu inschrijven.

Kaalstaart over deze open call:

“Kaalstaart is een door kunstenaars georganiseerd festival. We zorgen samen voor een mooi weekend en een goed podium. Inspirerend voor elkaar én het publiek. Wat heeft Kaalstaart te bieden aan kunstenaars:

  • Een podium voor kunstenaars en publiek gericht op kunst, techniek en wetenschap;
  • Een diverse mix van expositieruimtes aan boord van een aantal binnenvaartschepen en op de kade;
  • Documentatie in de vorm van foto’s van de werken, een recensie en videoverslag;
  • Pr op onder andere Mastodon, Facebook, Instagram en de Kaalstaart-website;
  • Een kunstenaarsdiner op de vrijdagavond voorafgaand aan het festival;
  • 💰 Er is subsidie aangevraagd om reis- of presentatievergoeding te kunnen geven. Als dat lukt, zullen we de beschikbare middelen delen onder alle deelnemende kunstenaars;
  • En uiteraard een onvergetelijke Kaalstaart!

De spelregels

  • Je werk past binnen het thema ‘bètakunst’;
  • Je inzending doet bij voorkeur iets met de inbreng van de wetenschappers;
  • Je inzending is niet eerder bij Kaalstaart te zien geweest;
  • Je bent (zoveel mogelijk) aanwezig tijdens de openingstijden voor interactie met het publiek;
  • Kaalstaart is een evenement voor experiment en expositie, niet voor verkoop van je werk.”

Er is geen harde deadline aan deze open call verbonden, maar het is fijn wanneer je je vóór april aanmeldt.

ℹ️🧑‍💻 Voor meer informatie en het inschrijfformulier, ga naar 👉 Kaalstaart

Open call — Seed-bijdrage — Stichting Stokroos

Beeldend kunstenaars, vormgevers/ontwerpers, schilders en ambachtsbeoefenaars kunnen vanaf nu (27 januari 2025) weer een Seed-bijdrage aanvragen bij Stichting Stokroos.

De bijdrage is bedoeld voor niet-alledaagse makerspraktijken: eigenzinnige ideeën en een oorspronkelijk gebruik van technieken, materialen en ambachten staan voorop.

De budgetten die beschikbaar worden gesteld zijn:

💰  € 5.000 voor een individu;
💰  € 7.500 voor een samenwerking.
💰  Totaalbudget: € 120.000 per half jaar

Het Hanzenfonds van het Cultuurfonds draagt bij aan het budget. Stichting Stokroos verdeelt deze bijdrage over plannen waarin ambachtelijke scholing en verdieping een rol spelen.

Er is geen deadline verbonden aan het aanvragen van een bijdrage, maar snel reageren loont: op is op.

🧑‍💻 Je (proef)aanvraag start je hier

ℹ️ Voor alle informatie en voorwaarden, ga naar 👉 Seed – Stokroos

Heb je nog vragen?
☎️ Bel Stichting Stokroos tijdens het telefonisch spreekuur, iedere maandag van 12.00 tot 13.00 uur: +31 (0)6 – 811 077 21
📧 Of stuur een bericht naar mail@stokroos.nl.

Open Call – Op Woeste Gronden – Fruithof Frederiksoord

🔍 Op Woeste Gronden zoekt professionele kunstenaars uit Drenthe, Friesland en Groningen voor een evenement in juli en augustus 2025 op de Fruithof in Frederiksoord, Drenthe.

Op het middenterrein van de Fruithof, een 8 hectare groot park met ruim 800 fruitbomen, staat een overkapping (pagode) van zes luifels. Onder de luifels is ruimte voor kunst van evenzoveel kunstenaars.

Elke luifel heeft een grondoppervlak van 6 × 6 meter. Onder elke luifel komt een laag plateau van maximaal 4 × 4 meter, waarop de beelden, samenstellingen of installaties geëxposeerd worden. De werken staan dus niet binnen, maar buiten, ondanks de bescherming van de luifels en de nog toe te voegen schil van winddoek om de hele pagode.

ℹ️ Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig?
📧 Mail naar info@opwoestegronden.nl en je krijgt meer informatie over het concept, hoe het terrein eruitziet, de pagode en de plattegrond.

🧠 Goed om te weten:

Open Call – International FiKVA Prize for Painters 2025 – online

Figuratieve Kunst Vandaag (Antwerpen) over deze open call:

“De FiKVA Stichting presenteert met trots de 3e Internationale FiKVA Prijs voor Representatieve & Figuratieve Schilders – een unieke kans voor kunstenaars wereldwijd om internationale erkenning te krijgen, hun talent wereldwijd te delen en mooie geldprijzen te winnen. De hele competitie verloopt online – het is dus niet nodig om je werk te verzenden of af te staan!

💰 Stuur je beste schilderijen van de afgelopen twee jaar in, en maak kans op geldprijzen tot € 5.000, hoogwaardige kunstbenodigdheden en een galerievertegenwoordiging van 6 maanden of een online tentoonstelling!

De Internationale FiKVA Prijs voor schilders staat open voor alle kunstenaars van 18 jaar  en ouder. De FiKVA Prijs accepteert alle stijlen van realistisch schilderen – modern en  klassiek realisme, imaginatief realisme, hyperrealisme, fotorealisme, luminisme, surrealisme, enzovoort – zolang het kunstwerk realistisch is en niet gestileerd of abstract. Als jouw werk de essentie van de wereld vastlegt en jouw unieke artistieke stem weerspiegelt, willen wij het zien!”

Belangrijke data:

Deadline open call: 15 april 2025, 23.59 uur
🗓️  Bekendmaking Top 100: 1 mei 2025
🗓️  Bekendmaking winnaars: 15 mei 2025
🗓️  Lancering Online Tentoonstelling (Top 35): 20 mei 2025

ℹ️ Voor alle informatie over deze open call, ga naar 👉 OPEN-CALL-FiKVA-2025-NL.pdf

Open call – Artist in Residence AnnAtopiA – Het Goordonk (Noord-Brabant)

Professionele kunstenaars, dichters en schrijvers kunnen zich aanmelden voor een werkperiode in AnnAtopiA AiR. Het is mogelijk om als artist in residence te werken in de Boshut en te verblijven in het Boshuis.

​Disciplines
Alle visuele en uitvoerende kunsten, creatief schrijven

🗓️ Verblijf
Vanaf een week

📍 Locatie
AnnAtopiA
Het Goordonk 15
5111 GG Baarle-Nassau

💸 Kosten voor kunstenaar
De kosten voor het verblijf van 1 week bedragen €250 ​(excl. kosten van levensonderhoud). Er is in overleg een speciaal tarief voor studenten, beginnende kunstenaars en minder vermogenden.

Toelatingsrichtlijnen
–  professionele kunstopleiding / cv / portfolio
–  motivatie en globaal werkplan

Beschrijving van het programma
–  kennismakingsgesprek
–  invullen en ondertekenen gebruikersovereenkomst
– ​ bespreken motivatie en werkplan
–  bespreken en vastleggen gesprekken over coaching werkproces, persmomenten e.a.
–  afsluiting met reflectieverslag

Gewenst resultaat van verblijf
–  positieve bijdrage aan ontwikkeling van kunstenaarschap
–  minimaal één werk in de discipline(s) van de kunstenaar

📧 Je motivatie, plan, portfolio en cv  kun je mailen naar AirAnnAtopiA@gmail.com
✉️ Of stuur het op naar:

Stichting AnnAtopiA
Vondelinghof 2
4908 DV Oosterhout

ℹ️  ​​Vraag voor de verschillende mogelijkheden meer informatie aan via: AirAnnAtopiA@gmail.com

Open Call – Pop-up Kunstuitleen Groningen – Vapiano-pand (Nieuwe Markt)

Kunstpunt is neergestreken in hartje Stad! Vanuit het voormalige Vapiano-pand, schuin tegenover Forum Groningen, zit nu onze pop-up van de Kunstuitleen.

Zou jij graag je werk willen tonen op deze drukbezochte locatie? Doe dan mee aan deze open call, en wie weet hangt jouw werk straks in de etalage aan de Nieuwe Markt! Vanaf donderdag 16 mei geven we iedere twee weken een nieuwe kunstenaar hier een podium.

Dit is wat we van je vragen:

  • Je bent professioneel beeldend kunstenaar, werkzaam of woonachtig in de provincie Groningen;
  • Aanmelden kan door een foto van het werk dat je wilt tonen te mailen naar info@kunstpuntgroningen.nl, met vermelding van titel, techniek, formaat en verkoopprijs;
  • Het werk moet beschikbaar en geschikt zijn om uit te lenen; aan de achterkant moet het werk voorzien zijn van een ophangsysteem;
  • Het formaat van het raam waarin het werk getoond gaat worden is 319 cm hoog x 148 cm breed (goed te weten: het betreft een raam aan de schaduwkant, er schijnt dus geen zonlicht op je werk);
  • Je zorgt zelf voor vervoer van en naar Vapiano, na afstemming met Kunstpunt;
  • Uit alle aanmeldingen selecteren wij werken; de kunstenaar krijgt daarna te horen of en wanneer het werk getoond gaat worden;
  • Als een werk wordt uitgeleend is dat voor minimaal zes en maximaal twaalf maanden (langer in overleg).

🗓️ Sinds donderdag 16 mei 2024 tonen we geselecteerd werk. Dit doen we in ieder geval t/m april 2025. Wil je kans maken je werk op deze unieke promotieplek te tonen aan het publiek? Meld je dan snel aan!

ℹ️ Heb je nog vragen of opmerkingen, mail dan gerust naar info@kunstpuntgroningen.nl

Open Call – Pakje Kunst – MOW / Museum Westerwolde

Sinds 24 september 2023 staat er in het MOW een Pakje Kunst-automaat in de museumwinkel. Pakje Kunst presenteert kunstwerkjes ter grootte van een pakje sigaretten in een oude mechanisch sigarettenautomaat. Een doosje kost slechts € 6,- en je kunt er elke kunstvorm in tegenkomen. De opbrengst gaat vrijwel helemaal naar de deelnemende kunstenaars.

Voor de automaat is MOW altijd op zoek naar kunstenmakers uit Westerwolde, Oldambt, Pekela, Veendam en Stadskanaal die het leuk vinden om mensen te verrassen, verwarren, ontroeren of licht te irriteren met kunstwerkjes ter grootte van een pakje sigaretten.

Voor meer informatie vind je via Pakje kunst | Het MOW
Aanmelden kan via info@hetmow.nl

Open call insturen voor op deze pagina