Naar inhoud

Hier een cookie tekst met verwijzing naar de cookies pagina.

đ’Žđ’¯đ’°đ’Ÿđŧ𝒰𝑀 𝑅 𝐸 𝒮 đ’Ē 𝑅 đ’¯ | TALK #3

het resort
15 december 2023

Over deze activiteit.

𝐹𝑒𝒾𝓀𝑜 đĩ𝑒𝒸𝓀𝑒𝓇𝓈 | đ’Žđ’¯đ’°đ’Ÿđŧ𝒰𝑀 𝑅 𝐸 𝒮 đ’Ē 𝑅 đ’¯

Hoe vind je troost bij mislukking? Als teleurstelling onvermijdelijk is in de artistieke praktijk, hoe kunnen we die dan inzetten? Kan het een drijvende kracht worden? Hoe brengt de omarming van het gewone in de kunst reflecties op de aard van het menselijk bestaan met zich mee?

Dat zoeken we uit! Koop je ticket via onze website of aan de deur. Daarna kunnen we allemaal lekker naar de muziek van zot_groningen luisteren op wep_groningen!

––––––––––––––

˚ 𝒾𝓃đ’ģ𝑜𝓇𝓂đ’ļ𝓉𝒾𝑜𝓃

Deuren 19.30 uur, start 20.00 uur, einde 21.15 uur

Locatie: Nieuwe Sint Jansstraat 35, Groningen

Tickets: regulier € 5,00 / studenten € 3,00 (inclusief 3 drankjes)

Taal: Engels

Kunstenaar: Feiko Beckers

Moderatie: Klaudija Ylaite

Toegankelijkheid: rolstoelvriendelijk

Meer info: link in bio / www.hetresort.nl

––––––––––––––

đ’Žđ’¯đ’°đ’Ÿđŧ𝒰𝑀 𝑅 𝐸 𝒮 đ’Ē 𝑅 đ’¯ is een serie lezingen over artistieke praktijken op het kantoor van het resort. Mede mogelijk gemaakt door pictoright fonds, Mondriaan Fonds, Gemeente Groningen.

het resort.

Het resort onderzoekt de gedraging van een kunstinitiatief en zoekt naar nieuwe wegen, bevraagd de oude en doet suggesties. Ze test hoe de kunsten zich staande houden in omgevingen waar deze (nog) geen vaste positie heeft en kiest zowel de monumentale architectuur als de rafelranden waarin de (eerdere) functie van de omgeving een belangrijke rol speelt. Het resort zoekt naar de wildcards: ongebruikelijke combinaties van kunstenaars en omgevingen waarbij de uitkomsten onzeker zijn. Met haar episodes wil het resort een ontsnapping bieden uit het dagelijkse bestaan en vertelt ze het verhaal van kunst, misvatting, voorspoed, ambiance en champagne.

Locatie.

het resort
Nieuwe Sint Jansstraat 35
9711 VG Groningen
tel -
www.hetresort.nl/index.html